HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Hivatásturizmus fejlesztése Tiszaszőlősön

2015.09.30. 14:56 eurOP

eduped_logo.jpgA „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” című konstrukció keretében 38,36 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az EDU PED Zrt.

Az 54,81 millió forint összköltségű projekt során a társaság tiszaszőlősi telephelyén új konferencia és szabadidő központ jött létre.

Az EDU PED Zrt. oktatási, egyéb humán szolgáltatási tevékenységekkel, rendezvények szervezésével, kutatás-, fejlesztéssel foglalkozó társaság.

A beruházás megvalósításával lehetővé vált, hogy a Hivatás turizmus (TEÁOR 8413) fejlesztésével az EDU PED Zrt. komplex turisztikai szolgáltatás csomagokat tudjon kínálni a konferenciákra, tréningekre, egyéb csoportos programokra érkezők számára. E szolgáltatási csomagok a Tisza-tó térségének meglevő attrakcióihoz kapcsolódnak, annak kínálatával összhangban vannak.

Ehhez az EDU PED Zrt. új építésű – a térségből eddig hiányzó – 326 m2-es Konferencia és Szabadidő Központot hozott létre, mely egész évben helyszínt biztosít a képzéseknek, konferenciáknak, csapatépítő/outdoor tréningeknek, egészségfejlesztő programoknak, és olyan szabadidős programoknak, melyek a térség természeti adottságaira, kulturális hagyományaira épülnek. A projekt keretében a hivatásturizmus fejlesztése érdekében megtörtént a komplex szolgáltatási csomagok marketing tervének kidolgozása, a szabadidős programok eltöltéséhez pedig kerékpárok beszerzése is megvalósult.

A fejlesztés eredményeként a turisztikai régió idegenforgalma fejlődik, versenyképessége jelentősen javul, hisz fizetőképesebb vendégeket hoz a régióba.

Az ÉAOP-2.1.1/H-11 „Turisztikai szolgáltatások fejlesztése” elnevezésű pályázati kiíráson 38 365 595 forintos támogatást elnyert, 54,81 millió forint összköltségvetésű fejlesztés 2012. november 5-én indult és 2015. szeptember 30-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr298089764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása