HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Eszközbeszerzés indult az OMS 24 Zrt.-nél

2023.10.30. 21:28 eurOP

oms_24_zrt.jpgA Széchenyi Terv Plusz program pályázati felhívásán 121,18 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás nyert el a vállalkozás. A 173,11 millió forint összköltségvetésű projektet a cég a 2022.03.29-én indított építési terület előkészítésére alkalmas eszközök megrendelésével kezdte meg, és a pályázatot a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új „eszközök” beszerzésével valósítja meg.

A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás a meglévő tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészíti ki. A projekt keretén belül beszerezni tervezett eszközök: 1 db Bobcat E 19 minikotró, 1 db LIEBHERR L1-32 un. önszerelő toronydaru, 2 db Bobcat E27Z Forgó minikotrógép és 2 db Bobcat T590 gumihevederes kompakt rakodógép. A OMS 24 Zrt a termelési értékláncban előre lépő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével egészíti ki.

A vállalkozás az új eszközökkel portfólióját, volumenét és a szolgáltatás hozzáadott értékét bővíti, növeli. Az üzembe állítani tervezett új eszközök hatékonysága minőségben is mérhető lesz. Ez a minőség biztosítja cégünk piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A Széchenyi Terv Plusz program GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 számú, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című kiírásán 121 179 450 forint támogatást elnyert, 173 113 500 forint összköltségvetésű fejlesztés várhatóan 2024. február 27-én zárul.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés Abádszalók OMS 24 Zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr6518246933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása