HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Komplex fejlesztést zárt a Magyar Kéménygyártó Kft.

2023.02.07. 15:17 eurOP

magyar_kemenygyarto_kft_sztp.jpgTermékválasztékát bővítette és tömör beton építőelemek gyártására alkalmas gépsor elkészíttetése mellett befogadó csarnokot építtetett a cég. A projekthez 97,21 millió forint feltételesen vissza nem térítendő uniós támogatást nyertek el a Széchenyi Terv Plusz keretében.

A projekt során fejlesztett tevékenység azt a célt szolgálta, hogy a cég különböző profilú, méretű és anyagminőségű termékeket tudjon gyártani. E célból a támogatás összegéből a vállalkozás Mórahalom, belterület 2215 címen található telephelyén egy komplex technológiai sor épült, egyedi célgép formájában.

A Magyar Kéménygyártó Kft. ennek a gépnek az elhelyezése céljából egy 551,46 nm bruttó alapterületű csarnokot építtetett. A projektben üzleti felhő szolgáltatást vett még igénybe, valamint az értékesítés támogatása érdekében 1 fő képzését valósította meg a projekt keretein belül.

A projekt további eleme egy megújuló energiatermelést végző napelemes rendszer telepítése volt, mely az új csarnok energiaszükségletét hivatott fedezni.

A Széchenyi Terv Plusz program "A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása" című, GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 számú pályázati kiírásán 97 209 038 forint támogatást elnyert, 138 870 055 forint összköltségvetésű fejlesztés 2022. január 10-én indult és 2022. november 30-án zárult.

A projektről bővebb információt a www.kemenygyarto.hu oldalon olvashatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr3518035504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása