HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Informatikai fejlesztés az IVANICS Kft. székesfehérvári telephelyén

2014.04.15. 23:08 eurOP

Ivanics székesfehérvári szalon.jpgA vállalkozás a közel 20 millió forint összköltségvetésű fejlesztése során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

A „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson az IVANICS Kft. közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az Új Széchenyi Terv keretében.

Az IVANICS Kft. projektje magába foglalt egy olyan készletgazdálkodási, ügyfélkezelési, beszerzési és áruforgalmi, táv- és csoportmunka rendszert, amely képes kezelni a vállalkozás által forgalmazott termékeket és ügyfél kapcsolatait.

Az informatikai fejlesztés keretében a DOAS Professional nevű terméket vezették be, amely korszerű HTTP protokoll alapú hálózati architektúrát alkalmaz, és optimálisan teszi lehetővé, egy több márkát forgalmazó, több telephellyel rendelkező vállalat támogatását. A DOAS Professional moduljai a cég telephelyein megtalálható szerverek között gyors és hatékony kommunikációt biztosítanak.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.2.1-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 9 982 500 forintos támogatást elnyert fejlesztés eredményeként beszerzési és logisztikai modul, CRM és értékesítési modul, kontrolling és döntéstámogatás modul, valamint pénzügy és számviteli modul került bevezetésre.

A 19 965 000 forint összköltségű projekt 2013. április 10-én vette kezdetét és 2013. augusztus 30-án fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: vállalatirányítási rendszer informatikai fejlesztés Székesfehérvár GOP IVANICS Kft DOAS Professional

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr536042527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása