HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Telephelyét fejlesztette a Nett Front Kft.

2023.08.21. 13:33 eurOP

nett_front_kft_logo.pngA GINOP „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” (technikai felhívás) című kiírásán 268,68 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a mezőberényi Nett Front Kft.

A cég 383,83 millió forint összköltségű projektje során gyártástechnológiai eszközparkját fejlesztette és új csarnokot épített.

A 2003-ban alapított Nett Front Kft. bútorajtó frontok széles választékát kínálja vevőinek. Termékeik hamar ismertté és közkedveltté váltak, így piacvezetők lettek a bútorfrontok értékesítésében Magyarországon. Mára már kibővült a cég termékpalettája, és folyamatos gyártásfejlesztésüknek köszönhetően a nagy szakmai és gyakorlati tapasztalatot igénylő antikolt és festett ajtófrontok is megtalálhatók a választékukban.

A vállalkozás a jelenlegi projekt keretében új csarnok építését és gyártótechnika technológiai fejlesztését valósította meg mezőberényi telephelyén, mellyel hatékonyságának és gyártókapacitásának növelése volt a cél. Az innovatív gyártástechnológiát képviselő gépekkel egy olyan technológiát kívántak meghonosítani, ami a régióban is egyedülálló. A beruházással egy előremutató fejlesztést vittek végbe a cég hazai és export hatékonyságának növelése érdekében. Éppen ezért a beszerzett, bútorgyártáshoz elengedhetetlen gépek hatékonyságot, rugalmasságot, pontosságot és a minőséget is növelik, ami egyrészt azt eredményezi, hogy egy egyedülálló termékskálát tudnak létrehozni. Olyan felszerszámozottsággal és olyan széles termékpalettával, ami szintén egyedülálló a régióban, az egészen egyszerűbb műszaki tudású termékektől kezdve a passzív házakba is beépíthető legmagasabb tudású bútorokig.

A projekt leghangsúlyosabb eleme a gépbeszerzések és a biokazán üzembe helyezése mellett egy új modern gyártócsarnok megépítése volt, ahova számos gyártási folyamatot is áthelyeztek. A pályázat keretein belül beszerzett eszközöket is ebben a csarnokban helyezték üzembe. Az 1 db VIET Opera R2.3 3A3A robot csiszoló az egyik legmodernebb, automatizált felületkezelési alkalmazásban bevethető eszköz, nagyoló és finom csiszolásig. Érzékelőképességének köszönhetően pontosan alkalmazkodik a különböző felületekhez és alkatrészek egyenetlenségéhez. Az 1 db BIESSE STREAM élzáróautomata egy gépkezelő irányításával önállóan képes dolgozni, emellett vonalkód leolvasó rendszerrel rendelkezik, ami révén lehetőség van programok előhívására vonalkódból, így kizárva a kezelői tévedést. A fejlesztés eredményeként a Nett Front Kft. az új eszközök beszerzésével termékportfólióját bővítette, gyártási volumenét és a termékek hozzáadott értékét növelte. Az üzembe állított új berendezések hatékonysága minőségben is mérhető lesz. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét és költséghatékony működését, valamint a versenyképességét is garantálja.

A GINOP-1.2.16-22 számú pályázati kiíráson 268 683 344 forint uniós támogatást elnyert, 383 833 348 forint összköltségvetésű fejlesztés 2021. augusztus 23-án indult és 2023. július 31-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: csarnok eszközbeszerzés telephelyfejlesztés Mezőberény GINOP GINOP Plusz GINOP-1.2.16-22 Nett Front Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr3218197889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása