HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Eszközparkját bővítette az OMS 24 Zrt.

2023.12.19. 11:52 eurOP

szechenyi_terv_plusz_allo.jpgA Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázati felhívásán az OMS 24 Zrt. 121,18 millió forint összegű feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el.

A cég a 173,11 millió forintos összköltségvetésű beruházásból eszközbeszerzést valósított meg.

A projektet a vállalkozás építési terület előkészítésére alkalmas eszközök megrendelésével kezdte meg, és a pályázatot a felhívásban szereplő, technológiai fejlesztést eredményező új "eszközök" beszerzésével valósította meg.

A projekt kiemelkedően hasznos fontosságú, mert a vállalkozás az eddigi tevékenységét újabb korszerű technológiával rendelkező berendezéssel egészítette ki. A projekt keretén belül beszerzett eszközök: 1 db Bobcat E 19 minikotró, 1 db LIEBHERR L1-32 un. önszerelő toronydaru, 2 db Bobcat E27Z Forgó minikotrógép és 2 db Bobcat T590 gumihevederes kompakt rakodógép.

Az OMS 24 Zrt. a termelési értékláncban fejlődő vállalkozás, a meglévő tevékenységét kapacitás és hatékonyság növelő eszköz beszerzésével egészítette ki.

A vállalkozás az új eszközökkel portfólióját, volumenét és a szolgáltatás hozzáadott értékét bővítette, növelte. Az üzembe állított új eszközök hatékonysága minőségben is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A Széchenyi Terv Plusz program GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 számú, „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című pályázati kiírásán 121 179 450 forint európai uniós támogatást elnyert, 173 113 500 forint összköltségvetésű fejlesztés 2022. március 29-én indult és 2023. december 12-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés kapacitásbővítés Abádszalók GINOP PLUSZ OMS 24 Zrt A mikro- kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr8118284209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása