HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

FMCG célú bolt látogatói alkalmazás fejlesztése indult

2014.01.11. 12:01 eurOP

Solution.jpgA Lupus Consulting közel 215 millió forint támogatást nyert el a „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A közel 269 millió forint összköltségvetésű beruházás során mobil alkalmazást fejlesztenek.

A mobileszközök piaca rohamosan növekszik, amely folyamatosan táguló teret kínál az alkalmazásfejlesztők számára is. A piaci lehetőségek és igények figyelembe vételével a Lupus Consulting Kft. kifejezetten FMCG célú bolt látogatói mobil alkalmazás rendszer kutatás-fejlesztését indította el.

A projekt keretei között kialakításra kerülő rendszer célja a klasszikus funkcionalitáson felül, hogy az FMCG területen történő értékesítés fejlesztéséhez szükséges gyors információgyűjtést támogassa, egyrészt piackutatáshoz kapcsolódó többletfeladatok hatékony elvégzésével, illetve képi információk automatikus feldolgozásával.

Az alkalmazás SFA platformra épül, több modulos szerveralkalmazást, illetve mobil és okos telefon platformra épülő klienseket fog tartalmazni. A Lupus Consulting Kft. a tervezett rendszer kialakításához piackutatási és kapcsolódó informatikai kutatásokkal, képfeldolgozási alkalmazott kutatással, valamint elosztott felmérési technológiák algoritmus rendszereinek és ellenőrzés módjának kutatásával járul hozzá.

A kutatás-fejlesztési projekt a Lupus Consulting tiszaújvárosi telephelyén valósul meg.

Szólj hozzá!

Címkék: mobil k+f FMCG alkalmazás fejlesztés Lupus Consulting Kft okostelefon platform Piacorientált kutatás-fejlesztés bolt látogatói alakalmazás

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr815752605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása