HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Raktárcsarnokát bővíti a Plasticor

2012.08.16. 12:59 eurOP

Plasticor üzem.jpgAz Új Széchenyi Terv pályázatán 69 millió forintot meghaladó támogatást nyert el a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft. A közel 200 millió forint összköltségvetésű komplex vállalati, technológia fejlesztési beruházásban raktárcsarnokát és gépparkját bővíti a veszprémi vállalkozás.

A PLASTICOR Kft. egy dinamikusan fejlődő műanyagfröccsöntő vállalkozás, mely a nehéz gazdasági helyzetben is folyamatosan fejlesztett. Az újabb fejlesztési projekt során a cég új 444 nm-es raktárcsarnokot épít, mert a piaci megrendeléseik bővülése és az új fröccsöntő gépek beszerzése kapcsán a régi csarnokból ki kell, hogy költözzön a raktár. Az épület beruházás 62 millió forintba kerül.

A projekt gépbeszerzési részében színvizsgáló kabin, síkköszörű, ragasztógép, továbbá 3 db műanyag fröccsöntő gép, egy fröccsszerszám, a meglévő csarnokba pedig egy energiasín kerül beszerelésre, melyről a teljes gépsor működtethető. A műanyagfeldolgozó cég tamponnyomtató berendezést is vásárol, mely a piacon szélesebb vevői kör megkeresését teszi lehetővé, így bővül szolgáltatásainak lehetősége.

A telephelyre biztonsági kamerarendszer, tűzjelző- és riasztó rendszer kerül majd beszerelésre, valamint új telefonközpont rendszer épül ki. Beszerzésre kerül továbbá egy tolóoszlopos és egy homlokvillás targonca, melyek az új raktárban való rakodást segítik majd. A már meglévő gépekhez anyagszárító berendezést is vásárolnak, valamint új üríthető folyadékhűtőt is. A termékek minőségének ellenőrzéséhez pedig magasságmérőt szereznek be, valamint informatikai berendezéseket - notebookokat, fénymásolót - vásárolnak.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2.1.1-11/B „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiírásán 69 694 021 forintos támogatást elnyert, 199 125 774 forint összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2012. február 2-án kezdődött és várhatóan 2013. június 28-án fejeződik be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Szólj hozzá!

Címkék: raktárcsarnok Veszprém GOP PLASTICOR

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr126029349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása