HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új portál segíti a Horizont 2020 pályázókat

2016.03.24. 15:19 eurOP

horizont_2020_kkv_eszkoz_palyazat.jpgAz Enrawell csoport új szolgáltatása a H2020KKV.hu oldalon érhető el. Az általuk összeállított anyagot a brüsszeli pályázatok elbírálása szerint előminősítik és javaslatokat tesznek a projektdokumentáció még jobbá tételére.

A Horizont 2020 az Unió kutatás-fejlesztési és innovációs politikáját 2014-2020 között meghatározó program, amely minden eddiginél nagyobb, közel 79 milliárd eurós költségvetéssel gazdálkodik és kiválósági alapon, nemzetközi versenyben, közvetlenül Brüsszelből elnyerhető pályázati forrásokat jelent.

A program kiemelt célja, hogy a tudományos áttörésekből üzleti lehetőségeket biztosító innovatív termékek és szolgáltatások születhessenek, ezért a kutatástól a piaci hasznosításig terjedően az innovációs lánc minden szakaszához támogatást nyújt.

A két fázisra oszló KKV Eszköz pályázat fő célja, hogy a működő innovatív ötlettől egészen a piacra vitelig támogassa egy projekt megvalósítását. Az akár 2,5 millió eurós támogatást a KKV-k önállóan, vagy más KKV-kal konzorciumban vehetik igénybe.

Az Enrawell csoport új szolgáltatása, hogy az általuk összeállított anyagot a brüsszeli pályázatok elbírálásában tapasztalatot szerzett szakembereik segítségével előminősítésnek, pontozásnak vetik alá és javaslatokat tesznek a projektdokumentáció még jobbá tételére.

Szolgáltatásuk mérsékelt díjazásért érhető el, rejtett költségek és sikerdíjak nélkül. Kiváló segédeszköz pályázatíróknak és a pályázó vállalkozásoknak, hiszen a Horizont 2020 pályázatok elbírálási szempontjai lényegesen különböznek a megszokott hazai pályázatokétól.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat Enrawell H2020 Horizont 2020 KKV Eszköz pályázat

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr818523270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása