HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

A Kelet-Út nyugatra tart

2012.09.17. 16:57 eurOP

Kelet-Út logo.pngAutomatizált vállalati folyamatkezelő és iratkezelési rendszert vezetett be a nyíregyházi Kelet-Út Kft az Új Széchenyi Terv segítségével.

Az 1999 óta működő, hazai magánszemélyek tulajdonában álló cég tevékenysége szerteágazó: a vasút- és villamos vonal és felsővezeték építés és felújítás, útépítés, autópálya építés; hídépítés ugyanúgy a profiljukba vág, mint a víztározók, árvízszint-csökkentő tározók építése és üzemeltetése, vagy az árvízvédelmi töltés építés, a szennyvízcsatorna-hálózatépítés és karbantartás. De foglalkoznak hulladéklerakók rekultiválásával valamint környezeti kármentesítéssel is.

A Kft. a vállalt tevékenységek végrehajtása során fővállalkozóként, generálkivitelezőként és alvállalkozóként is részt vesz. A folyamatosan fennálló alvállalkozói, gépbérleti keretszerződések segítségével a cég a saját tulajdonú gépeken és felszereltségen kívül a munkák volumenétől függően bármilyen típusú és mennyiségű gépet képes biztosítani.

A vállalati folyamatok automatizálása, elektronikussá tétele érdekében szükségessé vált a Kontrolling és döntéshozatal (DSS) és elektronikus iratkezelési rendszerek bevezetése, mely az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiíráson elnyert 10 millió forint vissza nem térítendő támogatás segítségével a 20 millió forint összköltségű projekt keretében 2012 márciusában bevezetésre került.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr854783767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása