HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Rendezvény helyszín kialakítása Vaja településen

2023.10.06. 16:02 eurOP

rendezvenyhaz.jpgA Széchenyi Terv Plusz program GINOP Plusz pályázati felhívásán 6,43 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Májer és Neje Kft. A cég 9,18 millió forint összköltségű projektje során rendezvényszervezéshez kapcsolódó eszközbeszerzés mellett egy 150 fő befogadására alkalmas rendezvénysátor épült.

szechenyi_terv_plusz.jpgA Májer és Neje Kft. célja a vállalkozás tevékenységi körének bővítése volt a projekt keretében konferencia, kereskedelmi bemutató tevékenységgel, rendezvényszervezéssel. A beruházás helyszínén – a 4562 Vaja 2756/12 helyrajzi számon – egy 150 fő befogadására alkalmas rendezvény sátor került felépítésre, mely nagyobb szabású rendezvények megtartására ad lehetőséget. A 10x33 méteres sátor a lakosságot nem zavaró helyen, tóparton helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben található.

A Vaján és a környező településeken élő lakosság számára kisebb-nagyobb rendezvények megtartására alkalmas sátorban a vállalkozás a jövőben nyári táborok, lakodalmak, születésnapok, falunapok, ballagások, keresztelők, iskolai és óvodai rendezvények lebonyolításával fog foglalkozni. A rendezvénysátor mellett az iroda konténer saját iroda használatra, illetve a biztonsági személyzet elhelyezésére szolgál.

A projekt keretében a rendezvényszervezéshez szorosan kapcsolódó információs technológiafejlesztés is történt, technológiai fejlesztést eredményező új laptopot is beszereztek, mellyel megvalósul a cég saját weboldalának fejlesztése, hirdetések kezelése, árajánlatok készítése és a folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel.

A fejlesztés eredményeként a Májer és Neje Kft. 1 fő munkahelyét tudja megőrizni, és további 1 darab új munkahelyet teremt, valamint a tevékenységének fejlesztése révén rendezvények lebonyolítását vállalja, amely a vállalkozás részére a több lábon állást biztosítja.

A Széchenyi Terv Plusz program "„Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22 számú kiírásán 6 429 439 forint támogatást elnyert, 9 184 913 forint összköltségvetésű fejlesztés 2022. december 14-én indult és 2023. szeptember 19-én zárul.

A projektről bővebb információt a www.vizililiomrendezvenyhaz.hu oldalon olvashatnak.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés rendezvénysátor Vaja Májer és Neje Kft Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr6718229219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása