HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Komplex technológia-fejlesztés a Netpositive Kft-nél

2014.11.03. 15:06 eurOP

netpos_logo_feher_alap.jpgA cég a 35,46 millió forint összköltségű projektje során új hirdetési rendszert fejlesztett, valamint eszközparkját bővítette.

A Netpositive Kft. alkalmazásfejlesztéssel, online kommunikációval és új média szolgáltatásokkal foglalkozó magyar vállalkozás.

A projekt keretében a cég tevékenységét bővítette és az online tartalomfejlesztési piacon egy újszerű, nagy adatfeldolgozásra képes hirdetési tartalom-aggregációs rendszerrel lépett piacra.

A pályázat megvalósítása során nagy teljesítményű szervereket, számítógépeket és a tevékenység végzéséhez szükséges alapszoftvereket is vásároltak.

A fejlesztés eredményeként egy olyan komplex informatikai megoldást vezettek be, amely képes a hirdetéstartalom automatikus eszközökkel való aggregálására. A rendszer kapacitásának legfőbb jellemzői, hogy havonta 3-5 millió hirdetést, 200 000 tematikus kulcsszavat, 10-15 millió keresést, és 4 millió felhasználó továbbítást tud végezni.

A KMOP-1.2.1-13/B „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson 17 728 400 forintos támogatást elnyert, 35 456 800 forint összköltségvetésű fejlesztés 2014. április 15-én kezdődött és 2014. október 6-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: informatika eszközbeszerzés hirdetési rendszer Netpositive Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr856860049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása