HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

SzűcsNet: Technológiáját fejlesztette a mezőberényi Szűcs Imre egyéni vállalkozó

2014.06.19. 22:34 eurOP

node_1.jpgA 15,3 millió forintot meghaladó összköltségű projekt eredményeként a vállalkozás piaci pozícióit meg tudja tartani, a szolgáltatások színvonalának emelése, a digitális televízió szolgáltatás beindítása várhatóan az előfizetők számának emelkedését eredményezheti.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiírásán 6,1 millió forintot meghaladó uniós támogatást nyert el a projekthez Szűcs Imre egyéni vállalkozó.

A telekommunikációs szektorban rendkívül kiélezett verseny folyik a piacon lévő pozíciók megtartásáért, illetve növeléséért. A Szűcs Imre egyéni vállalkozó korábban alkalmazott technológiája, módszere azonban elavult, nem volt már képes a folyamatosan változó igényeket kielégíteni, ezért az eddiginél nagyobb teljesítményű eszközök beszerzése vált szükségessé a vállalkozás pozíciójának megtartása érdekében.

A projekt során beszerzésre és beépítésre került 1 db ARRIS-D5 UEQ EdgeQAM, 2 db ARRIS-16U, 1 db ARRIS-16D, 1 db WWW Szerver 1 db Adatbázis szerver (torony kivitel), 1 db FOT331-SA előreirányú optikai adó és 5 db MO1003 optikai node összeállítás. Mindezekkel hatékonyabb, pontosabb és ökobarátabb működés érhető el, tekintettel arra, hogy ezen eszközök kedvezőbb fogyasztással rendelkeznek, ennek következtében a vállalkozás önköltségi ára csökken.

A projekt megvalósítását Szűcs Imre egyéni vállalkozó szakemberei vezették, akik többéves releváns szakmai tapasztalatokkal rendelkező munkavállalók.

A fejlesztésnek köszönhetően a vállalkozás a televízió műsorjel szolgáltatás analóg szolgáltatása mellett el tudta indítani a digitális tévészolgáltatást, az internet szolgáltatás területén a korábbi eszközkapacitását megduplázta, mely eredményeképpen előfizetőinek nagyobb internet sávszélességet (sebességet) tud biztosítani, mind előre, mind vissza irányban is, továbbá sor került Köröstarcsa területén 5 optikai node kialakítására is.

A 6 133 126 forintos támogatást elnyert, 15 332 815 forint összköltségvetésű projekt 2013. május 31-én indult és 2013. december 10-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: telekommunikációs szektor Komplex vállalati technológia-fejlesztés Szűcs Imre digitális televízió szolgáltatás SzűcsNet

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr386387129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása