HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új pályázat telephelyfejlesztésre és ipartelepítésre

2013.10.09. 16:37 eurOP

RUFÉM acélvázas csarnok.jpgA pályázatok benyújtására 2013. november 5-től van lehetőség 2013. december 2-ig négy régióban: a Dél-alföldi, Észak-magyarországi, Közép-magyarországi és a Nyugat-Dunántúli régiókban.

A pályázati konstrukciókat elsősorban a 15 és 2 milliárd forint közötti költségvetésből megvalósítható iparcsarnok, raktár, valamint irodafejlesztésekhez ajánljuk.

A pályázat keretében elnyerhető támogatás legalább 10 millió és legfeljebb 1 milliárd forint vállalatméret és földrajzi elhelyezkedés szerint 30-70 százalékos támogatási intenzitás mellett.

Az elszámolható költségek közé tartozik: új épület építése, létesítése, meglévő épületek átalakítása, bővítése, felújítása, korszerűsítése, helyreállítása, alapinfrastruktúra kiépítése, valamint eszközbeszerzés.

Az Ipartelepítés komponensben akár induló vállalkozás is pályázhat, a Telephelyfejlesztés komponensben pedig azon KKV-k, amelyeknek van legalább 1 lezárt, teljes üzleti évük és 1 munkavállalóval rendelkeztek tavaly is.

Érdemes minél hamarabb felkészülni és beadni a pályázatot, amelyhez ingyenes pályázati tanácsadást nyújtunk az alábbi kérdőív alapján.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat Telephelyfejlesztés Ipartelepítés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr315477793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása