HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

KKVHÁZ: Megyék versenye

2013.09.23. 13:03 eurOP

megyek.jpgJátékos, évente ismétlődő vetélkedő az ország legnagyobb klubja, a KKVHÁZ szervezésében!

A verseny célja a kisvállalatok informálása és kapcsolataik bővítése, a programhoz bármely kisvállalat kapcsolódhat a saját megyéjében. A kkvhaz.hu portál minden jelentkezőt térítésmentesen be is mutat.

Hogyan működik a vetélkedő?

A vetélkedés a megyék között történik. A csapatoknak az a feladatuk, hogy bemutassák megyéjük gazdasági környezetét és válaszoljanak egy független szakértő-bizottság kérdéseire. Az első két internetes forduló után azok jutnak be a négyes döntőbe, akiknek “produkciójára” a legtöbb webes közönségszavazat érkezett. A döntőben a megyék 11 cégből álló válogatottja a helyszínen feltett kérdésekre válaszol. A december 6-i döntő, az ötödik helyezett megye székhelyén kerül megrendezésre. Itt a csapatok már a helyszínen feltett kérdésekre válaszolnak. Azt, hogy ki a legjobb, a vendéglátó megye vállalkozásai döntik el.

Milyen eredményeket hozhat a rendezvény sorozat?

A Dr. Bod Péter Ákos vezette Kérdező Bizottság olyan kérdéseket fogalmaz meg, amelyekre minden csapat szükségszerűen más választ fogalmaz meg. Azt, hogy melyik megye volt a legjobb, a nagyközönség szavazatai adják majd meg. Ez arra taníthatja a résztvevőket, hogy nem elég remek gondolatokat megfogalmazni, azt ügyesen el is kell juttatni a nagyközönséghez. Ebben a feladatban benne van az összefogás is, hiszen minden vállalatnak érdeke a megyéje sikere. A közönség pedig tanulhat a különböző véleményekből.

Miért Szabolcsban van a megnyitó?

Seszták Oszkár, a Megyei Közgyűlés elnöke felismerte, hogy egy erős KKV szektor nélkül nehéz a működő tőke bevonzása a megyébe. Ennek az elnöki látásmódnak tulajdonítjuk, hogy ő volt az első az országban, aki a KKVHÁZ kezdeményezés mellé állt. Ezért rendezték itt a megnyitót.

Kik támogatják a rendezvényt?

Főszponzora az OTP Bank. Az állam képviseletében az NGM, a NAV, a HITA, és az EXIM Csoport kapcsolódott a programhoz. Támogató a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt, a Magyar Telekom, a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. a Leitner + Leitner Audit Könyvvizsgáló és Tanácsadó Kft, az EDUTUS Főiskola, a WIFI Hungária, a RAVAK Hungary Kft, a Hungexpo Zrt és a Magyar Logisztikai Egyesület. A verseny médiatámogatója az EU Pályázati Portál és a működtető Operatív Program Kft.

Mi a KKVHÁZ?

Bizalmat ébreszt a vevőkben, ha egy termék mögött látják a csapatot és a vezető személyiségét is. Ennek a törekvésnek ad teret a www.kkvhaz.hu portál. A két éves működés, több konferencia és klubest, 1200 cikk után érezték elérkezettnek az időt, az eredetileg is megálmodott vetélkedő megszervezésére.

Szólj hozzá!

Címkék: Seszták Oszkár KKV OTP Bank KKVHÁZ Dr. Bod Péter Ákos Megyék versenye a KKV szektor érdekében Kérdező Bizottság megyék versenye

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr945529682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása