HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Raktárlogisztikai fejlesztés a Waberer's-nél

2013.09.11. 15:56 eurOP

raktár.jpgA 154 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során a cég raktárlogisztikai szimulációs és optimalizáló megoldást fejlesztett ki az Új Széchenyi Terv „Vállalati innováció támogatása” című pályázati kiíráson elnyert közel 38,6 millió forintos támogatás segítségével.

A projekt keretei között a hazai raktár logisztikai piac egyik legjelentősebb és legfelkészültebb szereplője, a Waberer's Logisztika Kft. szakmai bázisára épülő rendszerfejlesztést valósított meg, amelynek célja egy, a különböző raktár-irányítási rendszerekbe (Warehouse Management System - WMS) integrálható szimulációs és optimalizáló megoldás, modul, illetve szoftver kifejlesztése volt.

Bár léteztek a piacon szimulációs és optimalizáló célú rendszerek, ezek általános célúak és nem kifejezetten raktárlogisztikai modellalkotásra készültek, amelyek így nem voltak képesek a mindennapokban jól használható megoldást nyújtani a raktárlogisztika területén megjelenő optimalizálási és döntés előkésztési problémákra.

Az integrált jelleg segítségével azonban most már minimalizálható a modell építés és modell követés költsége és ideje és a napi működésben közvetlenül használható funkciók alakíthatók ki.

A projekt a Waberer's Logisztika Kft. raktár-logisztikai tevékenységének tapasztalatain alapult és a cég stratégiai alapon erősödő belső innovációs tevékenysége kiszélesítésének volt része, amelynek eredményeként hosszabb távon egy logisztikai szakmai és technológiai innovációs és kompetencia központ kialakítása a cél.

A fejlesztés segítségével nem csak innovatív termék készült el, de sikerre vihető a Waberer's Logisztika Kft. azon törekvése is, hogy a logisztika területén saját, dinamikusan bővíthető K+F kapacitást szilárdítson meg, amelynek segítségével a szakmai tudást innovációs képességgel egészítheti ki.

Szólj hozzá!

Címkék: raktár-irányítási rendszer raktárlogisztikai szimulációs és optimalizáló megoldás Waberer’s Logisztika Kft Warehouse Management System WMS

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr675507565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása