HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Festékipari eszközbeszerzés Érden

2013.08.16. 19:39 eurOP

egrokorr_logo.jpgAz Egrokorr Zrt 3,1 millió forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv pályázatán a 9 millió forintot meghaladó összköltségű projektjéhez.

Az Egrokorr Zrt. 1990-ben alakult, érdi székhelyű vállalkozás, fő tevékenysége festék- és bevonóanyag gyártása. A cég 2003-ban – licensz és márkanév vásárlás útján – gyártási palettáját kiegészítette a Dunalakk Kft. termékeivel.

A vállalat termékeit ipari, lakossági felhasználóknak egyaránt ajánlja. Gyártási palettáján több mint 11.000 féle festék szerepel, melynek nagy részét ipari vállalatok, kisiparosok, nagykereskedők, egyéni vállalkozók részére dolgozta ki. Különleges festékkínálatában éppen úgy szerepel a nehéz korróziós bevonóanyag, kádfelújító zománcfesték, üvegfesték, PVC festék, huzallakk, karácsonyfadísz-lakk, mint a magas minőségű ipari bevonatok: porlakkok, vízzel hígítható mártózománcok, szilikon és akrilát fugamasszák.

Az Egrokorr alapítói és munkatársai több évtizedes festékgyártói múlttal rendelkeznek és fontosnak tartják a termékek és szolgáltatások folyamatos fejlesztését.

A projekt keretén belül az Egrokorr Zrt. megvásárolt egy új Speedstar 3000 típusú címkenyomtató berendezést adagoló egységgel és vágófejjel, egy új Avery ALS104 LH címkézőt (4", balos kivitelben), egy új körcímkéző berendezést, valamint egy új körasztalt.

A projekt célja a modernizálás, az energiafelhasználás csökkentése, illetve környezetkímélőbb technológiák alkalmazása volt. A cég az elérhető legjobb technika – BAT – elvét kívánta érvényesíteni ezekkel a modernizációs beszerzésekkel.

A fejlesztés eredményeként lehetővé vált a lakossági termékek címkéinek nyomtatása saját berendezéssel, valamint a lakossági kiszerelések közvetlen kézi munkaerő felhasználása nélküli felcímkézése, automata címkéző gép segítségével.

A fejlesztés 2012. július 6-án kezdődött és 2012. december 14-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközpark gépbeszerzés eszközbeszerzés címkenyomtató Érd Egrokorr Zrt festékipar körcímkéző Mikro kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr555464059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása