HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

A fejlődés fix és a székhely is!

2013.06.27. 15:00 eurOP

Clean-Fix Hungary_1.jpgA Clean-Fix Hungary Kft a közel 24 millió forint összköltségvetésű projektje keretében az Új Széchenyi Terv 10 millió forintos vissza nem térítendő és ugyanekkora összegű visszatérítendő támogatásával székhelyül szolgáló ingatlant vásárolt.

A kecskeméti cég hosszú évek tapasztalatával a professzionális takarítás teljes eszköztárát nyújtja a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. A vállalkozás modern technikai eszközökkel, minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel, lelkiismeretes munkával és felkészült szakemberei segítségével a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikusan fejlődő és folyamatosan bővülő szolgáltatást biztosít.

A növekedéshez már eszközöket is fejlesztett, csak egy színvonalas székhely hiányzott.

A vállalatvezetés ennek megoldása érdekében döntött arról, hogy vásárol egy saját ingatlant, ahol színvonalas irodát tud létrehozni. A választás Kecskeméten egy belvárosi ingatlanra esett.

A Szent Miklós utca 28. szám alatti irodát a Clean-Fix Kft. az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/M „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson elnyert 10 000 000 forintos támogatás segítségével tudott megvásárolni.

A 23 809 524 forint összköltségvetésű ingatlan beruházás 2012. november 12-én kezdődött és 2012. november 20-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan takarítás GOP Kecskemét Mikrovállalkozások fejlesztése Európai Regionális Fejlesztési Alap Clean-Fix Hungary Kft Clean-Fix modern technikai eszközök

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr975380700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása