HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Hűtőházat épít az Eispro

2012.04.18. 15:14 eurOP

Az Eispro Kft. 53 millió forint támogatást nyert el hűtőházi kapacitás kiépítésére és eszközbeszerzésre az Új Széchenyi Terv pályázata keretében 152 millió Ft összköltségvetésű projektjéhez.

Az EISPRO Kft. fő tevékenysége a jégkrém gyártás és forgalmazás. A gyártási mennyiség nagyobb részben belföldi piacra, kisebb részben exportra oszlik. A cég tevékenységét a belföldi piac ellátása mellett két irányba fejlesztette az elmúlt időszakban: egyrészt nyitott az uniós piacra, másrészt gyorsfagyasztott élelmiszerek logisztikai tevékenységét végzi. Ez utóbbi tevékenység felöleli a raktározást és komissiózást.

A vállalat komplex beruházási projektje keretében megépül egy új 293 m2-es hűtött árutároló raktár a hűtőgépészeti elemekkel, korszerűsítésre kerül a jégkrém gyártáshoz használt eszközpark, valamint fejlesztésre kerül az irodai és a logisztikát támogató IT eszközpark is.

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/B „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázatának köszönhetően Törökbálinton, a Tó utca 4. szám alatti székhelyén valósítja meg az Eispro Kft. a 152 millió forintot meghaladó összköltségű beruházását, amelyhez 53 290 949 Ft támogatást nyert el.

A beruházás nyomán nő a társaság foglalkoztatottainak száma, az árbevétele - ennek forrása főleg bértárolás - és a termelési volumen (éves 3-4%-kal), továbbá erősödik a piaci helyzete is.

A hűtőházi kapacitás kiépítését és eszközbeszerzést jelentő fejlesztés 2011. november 7-én kezdődött és várhatóan 2012. június 29-én zárul.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Szólj hozzá!

Címkék: jégkrém eszközbeszerzés hűtőház eispro

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr354459051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása