HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Eszközbeszerzés a VP-MED Kft-nél

2012.03.22. 18:11 eurOP

Diagnosztikus ultrahang készülék beszerzésére 1,3 millió Ft vissza nem térítendő és 2,6 millió Ft visszatérítendő uniós támogatást nyert el a VP-MED Kft. az Új Széchenyi Terv Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson a közel 4,4 millió Ft összköltségű projektjéhez.

A VP-MED Kft. 3 éve működő vállalkozás, mely érsebészeti diagnosztikával, visszérkezeléssel és ambuláns visszérműtétek végzésével foglalkozik. Évente mintegy 600 járóbeteg ellátása és 100 beteg ambuláns műtétje történik.

Mind a betegek vizsgálatának, mind a beavatkozásoknak elengedhetetlen része az ultrahangos vizsgálat, ezért indokolttá vált egy ultrahang készülék beszerzése.

Ennek megvásárlásához nyújtott segítséget a KMOP-1.2.1-11/M-2011-0565 azonosító számú projekt keretében 10% saját erő biztosításával elnyert 30%-os mértékű, 1,3 millió Ft vissza nem térítendő támogatás, illetve a 60%-os mértékű 2,6 millió Ft visszatérítendő támogatás.

A projekt keretében beszerzett SonoScape S6 hordozható diagnosztikus ultrahang készülék a hozzátartozó hasi és lineáris fejjel, valamint állvánnyal csúcsminőségű készülék, a jelenleg elérhető legjobb ár-érték aránnyal. A megvásárolt készülék hordozhatóságánál fogva több telephelyen is használható. Az ultrahang saját használatával a betegek számának fokozatos növekedése várható.

Az eszközbeszerzést jelentő fejlesztés 2012. január 18-án kezdődött és záródott.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: ultrahang érsebészet eszközbeszerzés vp med visszérkezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr944333451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása