HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Felpörgetett EU-pályázatok

2012.02.10. 15:32 eurOP

Felgyorsult az uniós pályázati forrásokhoz jutás menete. A kkv-k számára újabb pályázati források nyílnak, egyre kedvezőbb feltételekkel. 100 %-os támogatás kapható majd képzésre, jó feltételekkel rugalmas munkaidő bevezetésére is pályázhatunk. Továbbá itt a Darányi Terv 300 milliárdja, nemsokára megtudhatjuk, ki, mire számíthat belőle.

2013-ig ki kell futtatni a 2007-2013-ig tartó időszakban Magyarország számára megszavazott és lehívható EU-s pályázati pénzeket. Mindenkinek az az érdeke, hogy a lehető legrövidebb időn belül, a leggyorsabb eljárási rendszerben, a leggyorsabb pályázati odaítélés keretében kapjanak a pályázati feltételeknek megfelelő mkv-k és kkv-k vissza nem térítendő fejlesztési forrásokat.

A Piac & Profit és a BKIK közös rendezésű tréning-workshopján, melynek címe: „Gyorsan megszerezhető EU pályázati pénzek”, a kkv-k döntéshozói teljes körű tájékoztatást kapnak a nyitott pályázati kiírásokról, a pályázat megnyerésének esélyét növelő tényezőkről, valamint exkluzív információkhoz juthatnak a legújabb, esetleg még ki sem írt, de a közeljövőben várható EU-pályázatokról is.

A rendezvényen pályázati tanácsadó trénerek, pályázatírók, pályázati szakértők, pénzintézeti tevékenységet folytatók segítenek eligazodni a pályázatból forrást remélő résztvevőknek az adott időszakban rendelkezésre álló pályázati lehetőségekről, a pályázatok beadásának feltételeiről, a gyors forráshoz jutás lehetőségeiről, a pályázatnak megfelelés kritériumairól, az önrész rendelkezésre állása problémájára kínálkozó megoldásokról.

Az egész napos rendezvényre 2012. február 23-án, a BKIK Krisztina körúti székházában kerül sor.

A részvétel feltételeiről és a részletes tematikáról itt olvashatnak.

 

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat workshop tréning képzés bkik piac & profit

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr614090387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása