HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új gépek a fehérvári IVANICS-nál

2012.01.27. 16:08 eurOP

Az IVANICS Kft. 7 661 042 forint uniós támogatást nyert el a Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 19 152 607 forint összköltségvetésű beruházásból új autóipari és irodatechnikai gépek kerültek beszerzésre.

Az 1991-ben Volvo márkakereskedői és szerviz feladatok ellátására alakult Ivanics Kft-t alapítása óta folyamatos fejlődés kíséri. Jelenleg VOLVO, FORD típusú személygépjárművel, KAWASAKI motorkerékpárok és PIAGGO, GILERA VESPA termékek forgalmazásával, szervizelésével, alkatrész forgalmazással, valamint márka független sérüléses javítással és műszaki vizsgáztatással foglalkozik.

Ezen alapvető feladatok minőségi végrehajtásának emelése céljából nyújtotta be pályázatát a vállalkozás a székesfehérvári telephely technológiai fejlesztésére.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A „Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázatának köszönhetően így az IVANICS Kft. új gépi autómosó-, nagy teljesítményű hegesztő-, gumiszerelő berendezéseket, az üzemvitel korszerűsítése céljából pedig korszerű számítástechnikai és irodatechnikai berendezéseket vásárolt és állított üzembe.

A Fejér megyei székhelyen megvalósult 19 152 605 Ft összköltségű technológiai beruházás - amelyhez 7 661 042 Ft támogatást nyert el a vállalkozás - 2011. augusztus 12-én vette kezdetét és 2011. december 9-én zárult.

A technológiai fejlesztések eredményeként a cég tovább tudja növelni az általa végrehajtott sérüléses javítások műszaki színvonalát, megbízhatóságát, dolgozói és a gyakorlati képzésen lévő tanulók szakmai felkészültségét.

A projekt hasznosulása továbbá megnyilvánul az információk hatékony feldolgozásában - az információ áramlás felgyorsításában, az ügyviteli fegyelem megszilárdításában, végső soron a munka hatékonyságának növelésében, a műszaki színvonal emelésében. Megbízhatóságuk további fokozásával pedig emelni tudják ügyfeleik elégedettségét, minél magasabb szinten megfelelve a kor követelményeinek.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: székesfehérvár ivanics eszközbeszerzés új széchenyi terv

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr693907303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása