HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Fogászati eszközbeszerzési fejlesztés

2011.11.08. 14:46 eurOP

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/M Mikrovállalkozások fejlesztése elnevezésű pályázat keretében a Lukács Dental Center a közel 10 millió forint összköltségvetésű eszközbeszerzési fejlesztéséhez 4 millió forint vissza nem térítendő és 4,7 millió visszatérítendő támogatást nyert el egy újabb kezelőegység és egy röntgenkészülékhez kapcsolódó szenzor üzembe helyezéséhez.

A Lukács Dental Center fogorvosi rendelő 2009-ben kezdte meg működését az I. kerület központjában, a Hattyú utcában. A fogászat fő tevékenysége a parodontológia, implantológia, valamint az általános és esztétikai fogászat. A fogászati ellátás eddig két kezelőegységen folyt, azonban a folyamatosan bővülő pácienskör már bővítést igényelt.

A fejlesztés eredményeként így már három kezelőben fogadhatják pácienseinket, az intraorális röntgenkészülék digitalizálásának köszönhetően pedig pontosabb diagnózis állítható fel, melynek révén a pácienseket érő sugárterhelés is jelentős mértékben csökkenthető.

Az eszközbeszerzési fejlesztés 2011. augusztus 22-én vette kezdetét és 2011. október 31-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: fogászat eszközbeszerzés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr153363499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása