HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Alapkőletétel a Titán'94 Kft. lőrinci telephelyén

2019.06.27. 10:38 eurOP

alapkoletetel.jpgA Széchenyi 2020 program „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című felhívásán 337,01 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Titán’94 Kft. új termelő kapacitások kialakítására. Lőrinciben a cég új csarnokának alapkőletételére 2019.06.19-én került sor, mely fontos mérföldkő a 25 éves magyar tulajdonú, családi vállalkozás életében.

A Titán’94 Kft. alkatrészgyártással, szerszámkészítéssel foglalkozó budapesti vállalkozás, amely számos autóipari cég első, másod- és harmadkörös beszállítója, emellett a tevékenységük részét képezi prémium fém szaniter termékek és elektronikai termékek előállítása is.

Az „Új termelő kapacitások kialakítása a Titán’94 Kft-nél” című projekt keretében 2019. június 19-én került sor az új gyártócsarnok alapkőletételére Lőrinciben a polgármester és a jegyző jelenlétében, az egykori erőműi sportpálya területén, a Titán’94 Kft. székhelyétől fél órányi távolságra.

Az új gyártócsarnok létesítésével újabb technológia válik elérhetővé a szerszámkészítés területén, mely kiegészíti, bővíti a cég tevékenységi körét, munkahelyeket teremt Lőrinciben, és lehetőséget ad a további fejlődésre. Az 1000 négyzetméteres gyártócsarnok, 30 tonnás daruval, belső úthálózattal a 4,5 hektáros fejlesztési területen valósul meg.

A fejlesztési beruházás eredményeként a lőrinci telephelyen nagy teljesítményű CNC-megmunkáló központ és hőkezelő üzem jön létre, lehetőséget biztosítva a szerszámkészítési, karbantartási munkák megvalósítására.

A Széchenyi 2020 program „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című, GINOP-1.2.1-16 számú pályázati kiírásán 337 013 172 forint európai uniós támogatást elnyert, 674 026 344 forint összköltségvetésű fejlesztés 2019. január 1-én indult.

Szólj hozzá!

Címkék: csarnok alapkőletétel gyártócsarnok kapacitásbővítés szerszámkészítés alkatrészgyártás Lőrinci CNC megmunkáló központ GINOP GINOP-1.2.1-16 Titán’94 Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr3117811071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása