HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Tiszta siker a Clean-Fix pályázata

2012.12.06. 18:14 eurOP

Clean-Fix Hungary.jpgTöbb mint 4 millió forint támogatást nyert a Clean-Fix Hungary Kft az Új Széchenyi Terv pályázatán, amelyből a vállalkozás - egy 10,4 millió forint összköltségvetésű projekt keretében  - takarító eszközparkját bővítette.

A Clean-Fix Hungary Kft. hosszú évek tapasztalatával a professzionális takarítás teljes eszköztárát nyújtja a legnevesebb hazai és nemzetközi cégek rendelkezésére. A cég filozófiája, hogy modern technikai eszközökkel, minőségi és környezetbarát tisztítószerekkel, lelkiismeretes munkával és felkészült szakemberei segítségével a piaci elvárásoknak megfelelő, dinamikusan fejlődő és folyamatosan bővülő szolgáltatást biztosítson.

A vállalkozás szolgáltatási palettája rendkívüli széles, többek között szállodák, uszodák, élményfürdők, közintézmények, irodaházak takarításával foglalkoznak, de non-stop takarítási ügyeletet is tartanak. Referenciái közé tartozik pl. Kecskemét Város (uszoda, strand, az új élményfürdő, a főtér kőburkolata) és nagy nemzetközi és magyar vállalatok is, pl. Phoenix Mecano, Lechner GmbH, Brill Kft., Univer Product Zrt., Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., KÉSZ Holding. E folyamatosan bővülő megrendelői kör mellett szükségszerűen a foglalkoztatotti létszám is bővül, és az árbevételük is növekszik.

CF Hungary.jpg

A speciális igényű (magas és hatalmas) felületeket azonban csak egyre modernebb technológiával tudják elérni, illetve kiszolgálni, pl. speciális mosóval. Ezért került beszerzésre a Puraqleen Profi-Variante mosó, az Oertzen Monsun-Vario 055 homokfúvó és a Cleanfix Sauber RA 900 takarítógép az Új Széchenyi Terv 4,1 millió Forintos támogatása segítségével.

A fejlesztés eredményeként a meglévő ügyfelek megtartása mellett a Clean-Fix bővülő ügyfélkörre számít, tekintettel arra, hogy Kecskemét a Mercedes beruházás hatására folyamatosan fejlődik, több hotel építése is tervben van, és további betelepülő vagy beruházó vállalkozások várhatóak, amelyek megbízásával a cég a nagyvállalati körben piacvezetővé válhat és kiléphet az országos piacra is.

Szólj hozzá!

Címkék: takarítás gépbeszerzés eszközbeszerzés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr974951542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása