HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Laborműszerek és hulladékprés az Agrokémia Sellye Zrt-nek

2012.11.29. 09:06 eurOP

Agrokémia Sellye.jpgAz Agrokémia Sellye Zrt 7,5 millió forint támogatást nyert az Új Széchenyi Terv  pályázati keretéből. A 18,7 millió forint összköltségvetésű projektben eszközbeszerzést hajtott végre 2012 májusában.

Az 1964-ben létrehozott szövetkezetből 1992-ben részvénytársasággá alakult Agrokémia Sellye Zrt. növényvédő szerek gyártásával, formázásával, kiszerelésével, valamint fagyálló hűtőfolyadék gyártásával foglalkozó dél-dunántúli vállalkozás. A 2011-ben végrehajtott kapacitásnövelő projekt hatására eleget tudnak tenni a megnövekedett megrendelői igényeknek, és ezzel a válság előtti árbevételéhez közelítő bevételre tesznek szert, piaci pozíciójuk megerősítése mellett. A társaság a válság időszakában is minden munkavállalóját megtartotta, a pályázat végrehajtása során tovább növeli az éves személyi jellegű ráfordítások összegét.

uszt_logo_1.jpg

A több mint 18 millió forint összköltségvetésű projektben beszerzett berendezések közül a hulladékbálázó és -présgép berendezés célja, hogy a gyártás során keletkező hulladékok (újrahasznosítható papír, fólia, veszélyes-és kommunális hulladék) térfogatát csökkentse a vállalkozás. Hely-, idő-, valamint károsanyag-kibocsátás megtakarítást eredményez a gép beszerzése.

A megvásárolt minőségellenőrző műszerek, berendezések (szemcseméret analizátor, HPLC folyadékkromatográfiás rendszer) a laboratóriumban kerültek elhelyezésre, beüzemelésre. Alkalmazásukra a gyártáshoz használt alapanyagok hatóanyagtartalmának vizsgálatában, valamint a késztermékek minőségvizsgálati munkálataiban kerül sor. 

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés agrokémia

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr224933011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása