HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Üzemcsarnokát bővíti a Károlyi és Társa Kft.

2022.03.28. 12:01 eurOP

szechenyi_terv_plusz_infoblokk.jpgA Széchenyi Terv Plusz program pályázatán 125,06 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el a Károlyi és Társa Kft.

A cég 178,66 millió forint összköltségű projektje során acélszerkezet gyártó üzemének bővítése, eszközbeszerzés és szervezetfejlesztés is történik.

A Károlyi és Társa Kft. 1990 óta foglalkozik építőipari kivitelezéssel, középületek, ipari- és lakóépületek építésével.

A fejlesztési beruházás keretében a Mezőberény, Vásártér utca 10. szám alatti üzemcsarnok bővítése valósul meg mintegy 834 m2-el. A csarnoképület utcai végében kiépítendő új iroda és szociális helyiségek szolgálják majd a dolgozók megfelelő munkahelyi körülményeit.

A projekt keretében egy 15 kWp teljesítményű napelemrendszer telepítése is megvalósul, melyet az új épületrész tetőzetére helyeznek el.

A vállalkozás a projekt során új termelőeszközöket is beszerez, melyek a JCB 4CX Pro Stage5 AEC típusú földmunkagép, egy 3 tonna teherbírású dízelüzemű targonca, két db védőgázas Weldi -Míg 4500 W típusú hegesztőberendezés, valamint egy MBS 300 DG PRO típusú fémfűrészgép.

A projekt keretében a Károlyi és Társa Kft. a szervezeti struktúra és tevékenységek optimalizálását segítő szakértői szolgáltatást is igénybe vesz, valamint 3 fő angol nyelvi képzése is megvalósul.

A megvalósításra kerülő fejlesztések a vállalkozás hatékonyabb termelését segítik majd elő, továbbá a képzés és szervezeti struktúra korszerűsítésére vonatkozó tanácsadás a vállalat irányításában, a munkaerő felkészültségében jelent előrelépést, és hozzájárul a munkahelyek megtartásához is.

A Széchenyi Terv Plusz program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című, GINOP_PLUSZ-1.2.3-21 számú pályázati kiírásán 125 059 300 forint támogatást elnyert, 178 656 143 forint összköltségvetésű fejlesztés 2022. február 28-án indult és várhatóan 2024. február 29-én zárul.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés napelemes rendszer Mezőberény üzemcsarnok Károlyi és Társa Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr6018365745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása