HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új vállalatirányítási rendszert vezetett be az EGROKORR

2014.05.16. 20:27 eurOP

Egrokorr festékek.jpgA fejlesztés a festékipari vállalkozás hatékonyabb, gyorsabb, gördülékenyebb adminisztrációját teszi lehetővé.

A „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson az EGROKORR Festékipari Zrt. közel 6,5 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében. A vállalkozás a 16 millió forintot meghaladó összköltségvetésű fejlesztés során egy modern vállalatirányítási rendszert vezetett be.

A projekt keretében olyan komplett ügyviteli megoldás bevezetése történt meg, amely a cég működését a lehető legteljesebb körben lefedi és a napi adminisztratív feladatokban kellő segítséget nyújt a felhasználónak. Az ügyviteli folyamatok kezelése közben keletkezett információkból a rendszer a különböző igényeknek megfelelő döntéstámogatási adatokat tud előállítani.

A Megrendelés, a Készletkezelés, a Számlázási, a Partnernyilvántartó, a Pénzügyi, számviteli rendszer, a Tárgyi eszköz nyilvántartórendszer, a Controlling, a Jogosultsági, valamint a Gyártás irányítási modulok bevezetése szerver hátteret és mail rendszert is követelt. Az ehhez szükséges hardverek is a fejlesztés részét képezték épp úgy, mint a betanítás és a tanácsadás is. A projekt tartalmazza továbbá a rendszerhez szükséges technikai hátteret is, melyet később tovább tudnak bővíteni új funkciókkal, modulokkal.

Az Új Széchenyi Terv KMOP-1.2.5-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 6 476 320 forintos támogatást elnyert, 16 190 800 forint összköltségű informatikai fejlesztés 2012. április 25-én indult és 2013. december 18-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: vállalatirányítási rendszer KMOP Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása EGROKORR

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr66173809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása