HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Interaktív ital- és ételautomatát fejleszt az MK Profit

2014.02.20. 21:20 eurOP

MK-Profit-Kft-logo.jpgA 182 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során elektronikus fizetést biztosító, távolról felügyelhető automata fejlesztése történik.

Az Új Széchenyi Terv „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán az MK Profit Kft. közel 86 millió forint uniós támogatást nyert el a fejlesztéshez.

A projekt célja egy új interaktív kezelőfelülettel ellátott, fogyasztó-központú, elektronikus fizetési szolgáltatásra alkalmas, távfelügyeletre képes, logisztikai és ellátási láncba illeszthető, on-line adatkapcsolatra képes ital- és ételkiadó automata kifejlesztése.

A hazai piacon jelenleg forgalomban lévő automaták gyártói nem reagáltak megfelelően a 21. század fogyasztójának igényeire, a fogyasztói attitűdre és az infokommunikációs technológiák adta lehetőségek tárházára. Az MK Profit által kifejlesztésre kerülő automata szakít a hagyományos betekintő ablakos termékkiválasztással és azt multimédiás tartalommal megtöltött érintőkijelzőre cseréli. Az érintőkijelzőn, a felhasználói élményt jelentősen fokozó, grafikus kezelőfelület kerül megjelenítésre, mely azon túl, hogy interaktívvá teszi az automatában található termékek kiválasztását, azokról – kifejezetten azok összetételéről, tápanyagszerkezetéről – többletinformációt nyújt, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy azon folyamatosan változó, elektronikus hirdetési tartalom jelenjen meg. A multimédiás termékismertető különösen a meleg ital automaták esetében hasznos, hiszen itt a terméknek nincs csomagolása.

A hirdetési tartalmon túl a felületen olyan közérdekű adatok is megjeleníthetők, mint az időjárás, hírek, de olyan a fogyasztói célközönség számára hasznos információk is, mint az aktuális mozi- és színházműsor, koncertek és sportesemények ismertetése, de akár rövid közvélemény-kutatás is kivitelezhető a segítségével. A kifejlesztésre kerülő automata lehetőséget ad a fogyasztó számára, hogy az automatán elérhető tartalmakat letöltse okostelefonjára, vagy továbbítsa azt közösségi információs hálózatába (Facebook, Twitter); zeneszámokat, videófile-okat, háttérképeket töltsön le, Bluetooth és Wi-Fi protokolok használatával.

Az automata újszerű, elegáns formatervezésével, magas hozzáadott értékű szolgáltatásaival magasabb piaci részesedést és új piacokra történő bekerülés lehetőségét vetíti előre az MK Profit Kft. számára.

Az Új Széchenyi Terv GOP-1.3.1-11/A pályázati kiírás keretében 85 960 400 Ft támogatást elnyert, 182 894 468 forint összköltségű fejlesztési projekt 2012. július 1-én kezdődött és várhatóan 2014. június 30-án fejeződik be.

Szólj hozzá!

Címkék: GOP Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása elektronikus fizetési szolgáltatás interaktív automata MK Profit Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr425824757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása