HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Egyedülálló nyomdaipari fejlesztés Békéscsabán

2014.01.29. 20:25 eurOP

BOBST-EXPERTCUT.jpgAz Új Széchenyi Terv keretében megvalósult 194,82 millió forint összköltségvetésű projekt jelentősen javította a JAVIPA Nyomdaipari Kft versenyképességét.

A békéscsabai vállalkozás 68,18 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson a cég versenyképességét növelő projektjéhez, melynek során a legmagasabb technológiai színvonalat képviselő, a régióban egyedülálló nyomdaipari eszközök beszerzése történt meg.

A cég gyógyszeripari partnerei részéről folyamatos igény jelentkezik a kifogástalan minőségre a vállalkozás által gyártott nyomdai hajlított dobozok kivitelezése során.

Ezen igény teljes körű kielégítése indokolta a BOBST EXPERTCUT 76 E típusú kimetszőgép beszerzését, mely a nyomdai hajlított dobozok kimetszését, stancolását szolgálja. A gyógyszeripar növekvő faltkarton igénye tette szükségessé, hogy a termékek kifogástalan minőségben, még a korábbinál is rövidebb átfutási idővel készülhessenek el.

Az európai uniós forrás segítségével megvalósuló projekt keretében betegtájékoztatók konfekcionálására és csomagolására alkalmas kötegelőgép, papíripari párhuzamos olló és lézer segítségével digitális lemez készítését segítő lemezlevilágító berendezés is beszerzésre került.

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiírásán 68 188 983 forint támogatást elnyert, 194 825 665 forint összköltségvetésű technológiai fejlesztés 2012. december 19-én vette kezdetét és 2014. januárjában zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: gyógyszeripar GOP JAVIPA BOBST EXPERTCUT 76 E Heidelberg Suprasetter A 75 nyomdaipari fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr775788865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása