HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Profilját bővítette a Rejlek

2013.09.30. 21:32 eurOP

REJLEK-Metal-&-Stamping-logo.jpgÚj gyártástechnológiával, a lézerhegesztési eljárással bővítette korábbi termelési eljárásait a móri vállalat.

A móri Rejlek Metal & Stamping Kft. 2011 júniusában 371 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiírásán, melynek segítségével profilbővítést hajtott végre. A vállalat új, lézerhegesztési eljárást vezetett be a 843 millió forint összköltségvetésű projektje során.

A REJLEK Metal & Stamping Kft. különféle autóipari és szórakoztató elektronikai termékek fém alkatrészeinek préseléses technológiával történő előállításával, továbbá ezen termékek felületkezelésével és összeszerelésével foglalkozik.

Az Új Széchenyi Terv „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiírásán nyert 371 030 701 forint vissza nem térítendő támogatás segítségével a társaság bővítette profilját azáltal, hogy a korábbi termelési eljárások – úgy, mint préselés/sajtolás, felületkezelés lakkozással, illetve szitafestéssel, valamint automataszerelés - egy új gyártástechnológiával, a lézerhegesztés eljárással egészültek ki.

A 843 millió forint összköltségvetésű fejlesztés hozzájárult az állományi létszám megtartásához, a társaság stabilitásának folyamatos fenntartása, valamint a folyamatos fejlesztés és fejlődés mellett. A projektmegvalósítás időtartama alatt a társaság állományi létszáma 20%-kal bővült.

A projekt eredményeként megvalósulhat a REJLEK Metal & Stamping Kft. alapvető célkitűzése, hogy a nagy járműipari vállalatoktól történő kutatás-fejlesztési és innovációs kompetenciák átvételével, valamint K+F tevékenysége eredményeinek felhasználásával növelje termelési volumenét, kapacitását és hatékonyságát, s mindezek segítségével hosszú távú stratégiai partnerré váljon.

Szólj hozzá!

Címkék: szórakoztató elektronika lézerhegesztés Mór Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása Rejlek Metal & Stamping Kft gyártástechnológia fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr225542670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása