HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Komplex fejlesztés a TwinNetnél

2013.06.10. 19:46 eurOP

twinnet header.png
A budapesti cég portfólió bővítése és fejlesztése az Új Széchenyi Terv keretében.


A TwinNet Kft. a meglévő ügyfélkörének bővítése, a hardver-szoftver kereskedelem mellett új szolgáltatási portfólió kialakítása, a szolgáltatások minőségének fejlesztése és az új információs technológiák kialakítása érdekében fejlesztett.

Az 52.281.000 forint összköltségvetésű beruházásban eszközbeszerzés, infrastrukturális beruházás, információs technológiai fejlesztés, piacra jutást elősegítő szolgáltatások vásárlása, vállalati HR fejlesztés, vállalati, üzletviteli- és fejlesztési tanácsadás, valamint minőség-, környezet és egyéb irányítási rendszerek, szabványok bevezetése valósult meg.

A fejlesztéshez a vállalkozás 18 233 350 forint támogatást nyert el 2011 augusztusában a „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” programban az Új Széchenyi Terv keretében.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest fejlesztés információs technológia TwinNet infrastruktúrális beruházás komplex vállalati technológia

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr335354518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása