HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Növekszik a zsugorfóliagyár

2012.08.31. 18:37 eurOP

Több mint hárommillió forintot nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán Tázlári Műanyagüzem Kft. A zsugorfóliagyártó cég egy 8 millió Ft összköltségű project keretében egy új műanyag-feldolgozó géppel és egy targoncával bővítette eszközparkját.

A 2003-ban alakult, belföldi magánszemélyek tulajdonában levő vállalkozás kapacitásbővítés céljából fogott a fejlesztésbe: korábbi eszközparkjának összetétele már nem volt megfelelő a versenyképesség megőrzéséhez, az eszközök teljesítménye alacsony volt, a megrendelések teljesítése sok időt vett igénybe, a versenytársak fejlesztésével lépést kellett tartani.

Az új géppel (SZ-45 típusú fóliafúvó forgófej) speciális műanyag fóliát nagy pontossággal lehet gyártani, aminek köszönhetően a vállalkozás új ügyfeleket szerezhet, erősödik piaci pozíciója, a meglévő ügyfelek pedig jobb színvonalú kiszolgálásban részesülnek.

A fejlesztés a vállalkozás árbevételét és jövedelmezőségét is megnöveli. Növeli továbbá a cég hozzáadott értékét, a géppark korszerűbbé, magasabb színvonalúvá, gyorsabbá, környezetvédelmi, munkabiztonsági előírásoknak jobban megfelelővé válik. A fejlesztések révén a társaság hatékonysága 10-20%-kal és az eszközök termelékenysége is tovább fejleszthető.

Szólj hozzá!

Címkék: gépbeszerzés műanyaggyártás zsugorfólia

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr904744432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása