HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Technológiafejlesztés a HA-VI-ÉP-nél

2012.01.25. 15:44 eurOP

A HA-VI-ÉP Kft. 3 millió Ft támogatást nyert el irodai és építőipari gépek beszerzésére a 7,6 millió Ft összköltségű projektjéhez az Új Széchenyi Terv pályázata keretében.

Az 1997-ben alapított, nyíregyházi székhelyű HA-VI-ÉP Kft. fő profilja az ivóvíz hálózat, csapadékvíz, illetve szennyvízcsatorna hálózat és szennyvíztisztító telepek építése, de végeznek egyéb mélyépítési, és magasépítészeti munkálatokat is.

A vállalkozás elsődleges célja, hogy tevékenységi körei bővítésével minden megrendelői igényt minél magasabb szinten ki tudjon elégíteni, egyre nagyobb hangsúlyt fektetve az önálló kivitelezési munkákra, amelyhez azonban elengedhetetlen a magasépítészeti munkák teljes körű végzése és a korszerű gépek, eszközök megléte.

Ennek érdekében került sor a cég életében az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” pályázata keretében a 7 652 397 Ft összköltségű projektre, amely 3 060 959 Ft támogatás nyert el. A technológiai fejlesztés során hűtőszálas hegesztőautomata, hidraulikus aszfaltmaró, hidraulikus bontókalapács, hegesztő-áramfejlesztő, digitális másológép, plotter, 3 db számítógép konfiguráció, valamint 5 féle szoftver beszerzése valósult meg.

Az építőipari és irodatechnikai gépek beszerzését jelentő technológiai fejlesztés 2011. március 21-én vette kezdetét és 2011. november 23-án zárult.

A fejlesztés eredményeként teljesült a vállalkozás stratégiai célja miszerint a cég hosszú távú, folyamatos fejlődést mutató működéséhez egyre inkább saját eszközök megléte indokolt, így a géppark bővítése olyan korszerű gépek, eszközök beszerzésével, melyekkel a kiváló minőségű munkavégzés biztosítható.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: nyíregyháza gépbeszerzés úszt ha vi ép

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr363772054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása