HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Eszközbeszerzés az INKER Bt-nél

2012.01.18. 12:27 eurOP

Az Új Széchenyi Terv pályázata keretében az INKER Bt. 3,34 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el platós és pótkocsis szerelvények beszerzésére a 8,35 millió forint összköltségű projektjéhez.

Az INKER Bt. belföldi és nemzetközi szállítással, szállítmányozással, raktározással és konténerszállítással foglalkozó vállalkozás, amely szolgáltatásait az 1980-as évek végétől nyújtja gyorsan, rugalmasan, hatékony munkával, alacsony költséggel.

A cég 1993 óta tekercses szigetelőanyagokat szállít megrendelésre az Európai Unió területére. A kiszállítások szezon jellegű nagy száma miatt vált szükségessé a kapacitás bővítése.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A „Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázatának köszönhetően Tiszapüspökin valósította meg a vállalkozás a 8 350 000 Ft összköltségű eszközbeszerzési fejlesztését, amelyhez 3 340 000 Ft támogatást nyert el.

A projekt keretében a kapott támogatásból 1 db kontex platós cserefelépítmény és 1 db pótkocsi felépítmény beszerzésére került sor, a járműalvázakat, melyekre felépítésre kerültek, önerőből vásárolta meg a cég. A technológiai beruházást jelentő fejlesztés 2011. június 7-én vette kezdetét és 2011. november 8-án zárult.

A fejlesztés eredményeként megvalósult a szállítási kapacitás bővítése a daruzható és konténer szállítására alkalmas szerelvények beszerzésével. Speciális szerelvényeik: 4 oldalról rakhatók, ezáltal könnyen kezelhető, gyors és biztonságos rakodást biztosítanak megrendelőiknek. A projekt elvárt eredménye továbbá, hogy a cég mobil raktározási kapacitása 7 %-kal nő, mely 7 %-os árbevétel és jövedelmezőség növekedést eredményez. Az új cserekonténer lehetőséget ad a logisztikai munka fejlesztésére is azzal, hogy a célirány ismeretében az útvonal és a szállítójármű optimális kihasználtsága biztosítható.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: szállítás raktározás eszközbeszerzés inker

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr453573513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása