HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Sütőipari gépbeszerzés Fehérgyarmaton

2011.11.07. 11:58 eurOP

3 millió forintot meghaladó támogatást nyert el a Szamosmelléki Sütőipari Kft. az Új Széchenyi Terv „Mikrovállalkozások fejlesztése” pályázaton, amelynek keretében sütőipari technológiai fejlesztésre került sor. A pályázat összköltsége közel 8 millió forint volt.

A fehérgyarmati Szamosmelléki Sütőipari Kft. termékei iránti kereslet folyamatos és erőteljes növekedése tette elengedhetetlenül szükségessé az új sütőipari eszközök (kemence és nyújtógép) beszerzését a vállalkozás előállítási kapacitásának bővítése érdekében.

Az elnyert pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások jövedelemtermelő képességének növelése technológiai fejlesztésen, korszerűsítésen keresztül. A meghozott támogatói döntés alapján az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A pályázatának köszönhetően a vállalkozás 40%-os, 3.196.232  Ft támogatásban részesült a mintegy 8 millió Ft összköltségvetésű beruházásához.

A projekt keretében egy MONDIAL Forni Techno ACTIVE RSX 6080 típusú, 18 szintes forgóállványos kemence, és egy SH6600 típusú nyújtógép beszerzésére került sor.

A Szamosmelléki Sütőipari Kft. technológiai fejlesztése 2011. június 15-én vette kezdetét és 2011. augusztus 12-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: gépbeszerzés sütőipar

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr773360713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása