HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új közbeszerzési portál indult

2011.03.11. 12:23 eurOP


A Prime Consulting Kft. honlapja közbeszerzésre kötelezett ajánlatkérők, továbbá közbeszerzési eljárásokban ajánlattevőként induló cégek számára hivatott segítséget nyújtani a közbeszerzés hatályos szabályai között történő eligazodásban.
 
Az oldalon a közbeszerzés legfontosabb kérdéseire választ adó közbeszerzési tudástár érhető el, amelyben az ajánlatkérők tájékozódhatnak az őket érintő legfontosabb kötelezettségekről, a közbeszerzési értékhatárokról, az eljárási fajtákról, a közbeszerzési eljárás folyamatának részleteiről, illetve az EU-s pályázatok megvalósítása során alkalmazandó közbeszerzési szabályokról.

Az ajánlattevőknek szóló tudástár gyakorlati segítséget nyújt a közbeszerzési pályázatokon indulók számára a közbeszerzési alkalmassági feltételek, a pályázatok formai előírásai, illetve a jogorvoslati lehetőségek tekintetében.

A portálon a pályázni kívánó cégek aktuális közbeszerzési pályázatokat is találhatnak, többek között informatikai, építőipari, oktatás-PR-marketing, továbbá egészségügyi kategóriákba sorolva.

 

Szólj hozzá!

Címkék: közbeszerzés közbeszerzési portál prime consulting

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr942730553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása