HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Az Új Széchenyi Terv és az új pályázati lehetőségek!

2011.02.22. 16:31 eurOP


Új pályázati lehetőségek és gyakorlati tippek KKV-knak!

Az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) keretében idén 77 pályázat jelent meg közel 510 milliárd keretösszeggel. A pályázatok hat fejlesztési programon belül érhetőek el, melyekre 2011. március 1-jétől nyújthatók be a pályázatok.

A vállalkozásfejlesztési program elsősorban a mikro-, kis- és középvállalkozásokat szándékozik támogatni, technológia, foglalkoztatás-fejlesztés, képzések, együttműködések, klaszterek támogatásával és különböző hitel programok nyújtásával.

A pályázati kiírások nagy terjedelműek és annak ellenére, hogy egyszerűbbek az eddigi pályázati kiírásoknál, azért értelmezésük számos nehézséget, gondot és félreértést okoz a pályázni szándékozó cégek munkatársainak.

A Verlag Dashöfer Szakkiadó a programok helyes értelmezésében és a pályázati lehetőségek megfelelő kihasználásában szeretné segíteni a vállalatokat azzal, hogy 2011. március 25-én Az Új Széchenyi Terv és az új pályázati lehetőségek címmel szakmai napot szervez.

A szakmai nap előadói: dr. Földy Ferenc az EU Pályázati Portál főszerkesztője, Laczkóné dr. Hesz Boglárka az Unio Tender Europa Kft. szakmai vezetője, valamint dr. Dull Attila a Prime Consulting Kft. vezető közbeszerzési tanácsadója. A rendezvényen résztvevők megismerhetik a korábbi ÚMFT és ÚMVP pályázatok tapasztalatait, a megújult pályázati rendszer jellemzőit, értelmezhetik a vállalkozásfejlesztési program keretében kiírt pályázatokat és eldönthetik cégüknek mely pályázatot érdemes benyújtani.

A résztvevők az új pályázati lehetőségek ismertetésén túl gyakorlati tippeket, pályázati és közbeszerzési tanácsokat kapnak a sikeres pályázat megírásához, esettanulmány keretében áttekinthetik a gyakorlatot.

Az előadás létszámát maximalizálták annak érdekében, hogy minden résztvevő kérdésére válaszolni tudjanak a szakértők.

Az előadásról és a pontos programról további információ
olvasható a program honlapján:

Új Széchenyi Terv és az új pályázati lehetőségek KKV-k-nak– 2011. március 25.

Szólj hozzá!

Címkék: előadás konferencia képzés szakmai nap új széchenyi terv úszt

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr332680994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása