HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Pörögnek az uniós pénzek

2009.07.06. 11:02 Palyazzz

Újabb érdekes marketing dizájnnal rukkolt elő a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) az uniós források elosztását kezelő állami szervezet. Az NFÜ-t leginkább onnan ismerjük, hogy ahol épp „Európa épül” ott csúnya nagy hirdetőtáblákon ezt az arcunkba döngöli és egyébként is szeretik hangsúlyozni, hogy hány ezermilliárdot osztogattak már ki a pályázóknak.

Egyszer már foglalkoztunk vele, hogy mennyire szerencsés, ha egy ilyen szervezet szerencsejátékok (black jack, póker, rulett stb.) kaszinós reklámelemeivel népszerűsíti az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázati lehetőségeit, hiszen az egyszerű pályázóban felmerülhet az is: vajon a bírálatkor kapott pontjait melyik ügyes kezű kártyás osztotta le.

A kaszinós vonal azonban újfent felütötte a fejét. Ezúttal az NFÜ honlapján jelent meg az „Uniós számláló” szemléletes kis bannere - ahol láthatjuk mennyi kifizetés történt eddig - egy félkarú rablóhoz hasonló stílusú szemléltető eszközzel.

A számlálón csak úgy pörögnek a milliók. Körtét vagy jokert még senki nem látott, mindenesetre elnézegetve a számokat az ember azért elgondolkodik, hogy hogyan is lehetne ebből a gépből neki is „kiszedni valamit”. Természetesen pályázattal!

4 komment · 1 trackback

Címkék: pénz nfü számláló

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr861224761

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kritikus ponthoz közelítenek a környezetvédelmi projektek 2009.12.02. 10:58:41

A Világgazdaság mai cikkjében arról ír, hogy egy tegnapi konferencián áttekintették a KEOP-ból finanszírozott projektek helyzetét és elég érdekes tények látta napvilágot. Olvasható, hogy a kormány által jóváhagyott nagyprojektek közül eddig három árvíz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palyazzunk 2009.07.03. 16:26:53

De vajon kinél lehet a játékgép kulcsa? Úgy a legkönnyebb a pénzhez jutni ;)

eurOP · http://www.eupalyazat.blog.hu 2009.07.03. 17:03:11

rámentem a honlapra, ez a számláló nagyon-de-nagyon pörög! egy ismerősömnek valaki azt mondta, h itt sietni kell ám, mert lejárnak a pályázatok, felfüggesztik a kiírásokat, elfogy a keret, vagyis gyorsan itt lesz 2010.. De ennek nem kell hinni!

Szappan 2009.07.03. 17:20:28

Én is megnéztem a számlálót, de nálam meg sem mozdult. Lefagyott, vagy mi történhetett.
Engem egyébként jobban emlékeztet a pályaudvarokon lévő tájékoztató táblákra...azok sem mindig az igazságot közlik :)

kom-mentalista 2009.07.03. 22:09:23

Csak azt tudnám, h éjszaka kinek fizetnek ki, ugyanis ez a számláló még éjszaka is nagyon pörög...
süti beállítások módosítása