HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Kapacitását bővítette Miskolcon a T-Préstechnika

2016.12.15. 15:01 eurOP

t-prestechnika.pngA Széchenyi 2020 „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című konstrukciója keretében 52,71 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a T-Préstechnika, Préselt alkatrész és Szerszámgyártó Kft. A vállalkozás a 105,42 millió forint összköltségű projektje során egy lézervágó gép beszerzésével eszközparkját bővítette.

A T-Préstechnika Kft. a projekt megvalósításával a fémmegmunkálási kapacitását kívánta növelni annak érdekében, hogy olyan feladatok ellátására is képes legyen, amellyel termelés hatékonyságot, valamint a kapacitásnövelést is eléri.

A projekt megvalósulása hozzájárult a cég hosszú távú céljainak eléréséhez, a vállalkozás stabilitásának és eredményességének növeléséhez, munkahelyeik megőrzéséhez és új munkahelyek teremtéséhez. Ezzel párhuzamosan a vállalkozás nagy hangsúlyt fektet a versenyképesség növelésére, további piacok megszerzésére. Ehhez jelentette a legfontosabb segítséget a jelen beruházás megvalósítása, hiszen a jövőbeni nagyobb és komolyabb munkák, megrendelések elnyerése érdekében szükségessé vált egy Trumpf TruLaser 3030 Basic Edition (L77) típusú lézervágó berendezés beszerzése.

A költséghatékonyság fokozása és a termelési kapacitás minél szélesebb kiaknázása érdekében egy fluid menedzsment szoftver beszerzése is megtörtént, amely megfelel a komolyabb nagyvállalati vevők igényeinek is.

A GINOP-1.2.1-15 számú pályázati kiíráson 52 707 892 forintos támogatást elnyert, 105 415 785 forint összköltségvetésű fejlesztés 2016. december 7-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: kapacitásbővítés Miskolc szerszámgyártás préselt alkatrész T-Préstechnika Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr4412049951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása