HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

A GÉMTECH Kft. sikeresen zárta termelési kapacitásbővítő projektjét

2016.11.22. 15:11 eurOP

gemtech.jpgA vállalkozás az 1,004 milliárd forint összköltségű projektje során új gyártócsarnok építésével és eszközparkja fejlesztésével termelési kapacitását bővítette.

A Széchenyi 2020 „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című konstrukciója keretében 499,69 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a GÉMTECH Gépészeti Mérnöki Technológiai Tervező és Gyártó Kft.

A Gémtech Kft. termelési kapacitásainak bővítésében sikeresen vette igénybe az Európai Unió forrásait. A korábbi intenzív fejlesztések nyomán megnövekedett megrendelés mennyiség további, nagy ütemű fejlesztéseket tett szükségessé.

A 2016. évi fejlesztések egy újabb gyártócsarnokot, valamint új darukat és darupályákat, és egy új technológiával készült portálmaró berendezés beszerzését tartalmazták. Az új csarnok és új kapacitások, valamint a nagyobb számban kielégített megrendelések révén a cég folyamatosan bővíti állományi létszámát az Észak-Alföld régióban, Szabolcs-Szatmár megyében.

A GINOP-1.2.1-15 számú pályázati kiíráson 499 689 000 forintos támogatást elnyert, 1 004 400 000 forint összköltségvetésű fejlesztés 2015. október 14-én indult és 2016. október 27-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: gyártócsarnok kapacitásbővítés Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Napkor Gémtech Kft GINOP Mikro kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr3712155177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása