HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Fejlesztett a Szeremlei és Társa Kft.

2013.05.22. 12:10 eurOP

Szeremlei.jpgAz Új Széchenyi Terv pályázatán elnyert mintegy 9 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásból valósította meg a szigetszentmiklósi cég a 25,9 millió forint összköltségvetésű informatikai projektjét.

A Szeremlei és Társa Kft. fő tevékenysége a papír- és újság kiskereskedelme, de további tevékenységek is kapcsolódnak a szolgáltatások körébe: pl. szerencsejáték, fogadás lottózó működtetésével.

Az eszközfejlesztés során beszerzett LRG FRAME VISUAL VIEW-3000 Bolti munltimédiás kioszk termék egység egy olyan moduláris felépítésű berendezés, amely három fő modulból áll, ezek: kioszk frame, engine, valamint a vezérlő szoftver.

A Kioszk frame a felhasználó/fogyasztó/vásárló által látható része az a szerkezeti megoldás, amely illeszkedik a bolti környezethez és a vásárlás napi rutin tevékenységeihez.

A Kioszk frame-hez jelen konfigurációhoz választott Engine, ami szerkezeti elemekhez csatlakozó beépített elektrotechnikai részegységeket jelent. Az Engine működését egy számítógépes Vezérlő szoftver biztosítja, amely alapvetően egy kompakt rendszer, melyet a választott hardverelemekhez kell illeszteni adott paraméterekkel.

A teljes egymásra épülő rendszer biztosítja az adott lottózó ügyfeleinek a lottózás területén történő támogatását (pl. eredmények, statisztikák, tippek, kombinációk, stb.) szolgáltatását, javaslatát. A könnyen kezelhető ergonómikus érintő felületen – mely kialakítása és funcionalitása „egyszerű” és mindenki számára könnyen érthető (azaz „vezeti” a felhasználót lépésről lépésre – az adott lottózó vásárlói tudják saját maguk „ízlése szerint” megtenni az egyedi nyerőszám tippek kialakítását.

A felület az eltárolt (template-ek) egyedi tipp modellek (pl. születési dátumok alapján, stb.) széles választékát biztosítja (adminisztrátori felületen konfigurálható) átalakítható, testre szabható módon. E mellett, ha nincs aktuálisan felhasználható interakció (azaz a vevő nem használja az eszközrendszert), akkor ez marketing üzemmódba vált és a bekonfigurált ismertetőket és/vagy slide show-kat mutatja be.

A termék alkalmazásával elérhető a tippelési kedv növelése és ezáltal piacélénkítő hatással van az adott üzletre. A pályázati támogatás révén a fejlesztés lehetőséget biztosít a cég további piacképes működésére, illetve a tevékenységek, szolgáltatások további bővítésére a stabil üzleti háttér meglétével.

Szólj hozzá!

Címkék: informatikai fejlesztés Szigetszentmiklós Szeremlei és Társa Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr775312703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása