HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Autódaru beszerzése Vásárosnaményban

2012.02.09. 17:09 eurOP

A Győrfi Daru Kft. 44,6 millió Ft támogatást nyert el a „Komplex beruházások támogatása a komplex programmal segítendő leghátrányosabb helyzetű kistérségekben” elnevezésű pályázati kiíráson.

A Győrfi Daru Kft. 2006-ban alakult építőgépesítő társaság, melynek főtevékenységi köre autódaruk bérbeadása kezelővel. A cég szolgáltatásait Magyarország egész területén, illetve igény szerint a környező országokban is nyújtja.

A vállalkozás versenyképességének megőrzése céljából vált szükségessé a géppark bővítése, korszerűsítése. A közel 116 millió forint összköltségű projekt 38,56 %-os támogatási arány mellett a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 2.1.2-10 pályázatán nyert 44 628 075 Ft támogatást.

A projekt keretein belül beszerzett autódaruval a cég vállalási ideje leszoríthatóvá vált, mivel több daruval tudnak rendelkezésre állni, másrészt az új daruval gyorsabban tudnak dolgozni, 5-15%-kal rövidebb határidővel a munka típusától függően.

A fejlesztés eredményeként erősödik a cég piaci pozíciója és növekszik a vállalkozás hozzáadott értéke, a géppark korszerűbbé, magasabb színvonalúvá, a környezet- és munkavédelmi előírásoknak jobban megfelelővé vált.

A nagyobb építkezéseken, beruházásokon például áruházépítés, cementgyárak, üzemcsarnokok, híd- és gyárépítések során használandó daruval egyben környezetkímélésre is sor került, mivel a rövidebb idő alatt elvégzett munka egyrészt kevesebb energiaigénnyel, másrészt kevesebb kibocsátással jár, így csökkentve a zaj- és levegőterhelést.

A kapacitásbővítő technológiai fejlesztés 2011. október 20-án vette kezdetét és 2011. november 23-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: vásárosnamény autódaru komplex program

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr844084795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása