HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Technológiafejlesztés a Fonte Viva Kft-nél

2011.08.30. 12:20 eurOP

Az Új Széchenyi Terv pályázatának köszönhetően tekercses fóliázó gép beszerzését valósította meg uniós támogatással a Fonte Verde ásványvíz gyártója, Somogyváron.
A Fonte Viva Kft. 2002-ben alakult, fő tevékenységét az ásványvíz palackozás alkotja. A vállalkozás termékeit eddig ragasztott papír címkével látta el, napjainkban azonban a fogyasztók igénylik a környezettudatosabb, fólia címkével ellátott termékeket.

Ennek érdekében került sor az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című pályázat keretében egy tekercses fóliázó címkéző gép beszerzésére, megfelelve ezzel a vásárlói igényeknek.

A beruházás megvalósításával egyrészt a vállalkozás változó költségei csökkennek az alacsonyabb alapanyagárak miatt, mely az eredmény növekedését is jelenti egyben, másrészt nő a vásárlók elégedettsége, valamint környezetvédelmi szempontból fontos eredményként kevesebb ragasztó kerül felhasználásra.

A projekt keretében mintegy 50 millió Ft összköltséggel, 20 millió Ft támogatási igénnyel valósult meg a fejlesztés, amely 2011. május 18-án vette kezdetét és 2011. augusztus 26-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fonte verde fonte viva

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr63190332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása