HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Közbeszerzési törvény

2011.04.27. 15:22 eurOP

Később léphet hatályba az új közbeszerzési törvény. A széles körű társadalmi és szakmai egyeztetés miatt valószínűleg nem a Széll Kálmán tervben szereplő 2011. július 1-től, hanem valamivel később.

A jelenleg hatályos közbeszerzési törvény 2003-ban lépett hatályba, amely azóta rengeteg módosításon esett keresztül. Alkalmazhatóságának nehézségeit jól mutatja, hogy a közbeszerzés résztvevői a mostani passzusokkal kapcsolatban naponta átlagosan öt állásfoglalást, jogértelmezést kérnek a Közbeszerzések Tanácsától.

A korábbi tervek szerint az új közbeszerzési törvény 2012. január elsején lépne hatályba.

 

2 komment

Címkék: közbeszerzési törvény

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr802859462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Közbeszerzések · http://www.kozbeszerzes-online.hu 2011.05.17. 10:33:20

Mindenki figyelmébe ajánlok egy online közbeszerzési értesítő szolgáltatást. Naponta cégreszabva küldenek értesítéseket e-mailen a kiválasztott témakörből. A közbeszerzési pályázatok mellett megfigyelik a közbeszerzési eredményeket és az Európai Unió Hivatalos lapjában közzétett tendereket is. Az oldal elérése: www.kozbeszerzes-online.hu/

Beszerzesi.Info · http://www.beszerzesi.info/ 2011.09.06. 21:25:32

Nos, a jogszabály elkészült, kihirdették, és jelentős része 2012. január 1-én hatályba lép, ideje megkezdeni a felkészülést. Letöltés:
www.beszerzesi.info/images/M_images/Kbt-2011.evi_CVIII_torvenyakozbeszerzesekrol.pdf
süti beállítások módosítása