HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Modernizál és fejleszt az All-In Invest

2021.12.06. 16:08 eurOP

szechenyi_terv_plusz.jpg
A Széchenyi Terv Plusz program „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című felhívásán 36,93 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el az All-In Invest Kft.. A cég 52,76 millió forint összköltségű projektje során klárafalvai fióktelepének infrastrukturális és technológiai korszerűsítést célzó fejlesztése valósul meg.

A 2010-ben alapított All-In-Invest Kft. ipari park üzemeltetéssel, illetve zöldterület-kezeléssel foglalkozó vállalkozás, amely utóbbi tevékenységét elsősorban nagyobb vállalatoknak nyújtja. Jelen beruházási projekt is a zöldterület kezelési tevékenységhez kapcsolódik, mely évről-évre egyre nagyobb szeletet tesz ki az árbevételen belül, emiatt, illetve a vevői igények szélesebb körű kiszolgálása miatt szükségessé vált e területen korszerűsíteni és beruházni.

A projekt során megújul az iroda-raktár-műhely hármas célt szolgáló, 400 nm-es épület, és a 400 nm-es szociális épület is. Mindkét épület esetében szükség lesz szigetelésre és nyílászáró-korszerűsítésre, mert a közelmúltban lezajlott fűtés-korszerűsítés csak akkor lehet hatékony, ha e fejlesztéseket is meg tudják valósítani. Számításaik szerint a fejlesztések megvalósításával az energiaszámla a harmadára csökkenthető. Mindemellett a világítás is korszerűbbé fog válni a szociális épület egy részében, illetve a műhely-raktár épületrész szekcionált ipari kaput kap a beszerzendő eszközök biztonságos és megfelelő tárolása érdekében. A HMV előállítást a jövőben egy 6 nm-es napkollektoros rendszer telepítése fogja segíteni.

Tekintettel arra, hogy a telep nagy része füves, földes, így szükség van egy betonozott, 500 nm-es parkolóra, szervizhelyre a munkagépeknek és eszközöknek, illetve kialakításra kerül egy 300 nm-es mulcs tároló is, amelyen megfelelő körülmények között tudják tárolni a mulcsot.

Az infrastrukturális beruházáson kívül a cég gépparkját is bővíti. Ennek keretében számos modern eszközt fog beszerezni, így 1 db Lumag GF-800 árokásót, amellyel lerövidíthető az árokásás időtartama, és megtakarítható a fizikai erő használata e munkákhoz, valamint 1 db AS-Motor AS940 Sherpa 4WD XL gépet, amely rézsűs területen is könnyűvé teszi a fűnyírást. Az eszközbeszerzés része továbbá 1 db Baoli KBD 20+ targonca is, amely a begyűjtött mulcs, illetve a zöldfelületkezelő gépek adaptereinek telephelyen belüli mozgatását szolgálja majd, valamint 1 db Husqvarna Rider 320X AWD gép, amely lehetővé teszi a nagy területeken történő fűnyírást és mulcsozást. A géppark bővítése kiterjed továbbá 1 db Husqvarna Combi 112 vágóasztalra is, amely a Riderre szerelve hatékony megoldást nyújt a nagy területeken történő fűnyírásra, végül 4 db Husqvarna 525PT5S teleszkópos magassági ágvágóra, amely a fák kezelését segíti a cég ügyfeleinek zöldterületein.

A vállalkozás a fentieken túl bevezeti a Plutius ERP üzleti felhőszolgáltatás 8 területre kiterjedő rendszerét, illetve 2 fő számára angol nyelvi képzést is tartanak.

A Széchenyi Terv Plusz program GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 számú pályázati kiírásán 36 929 718 forint támogatást elnyert, 52 756 741 forint összköltségvetésű fejlesztés 2021. augusztus 1-én indult és várhatóan 2022. december 31-én zárul.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr8818057048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása