HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

IT-fejlesztés kiskereskedelmi egységek számára

2015.07.24. 18:35 eurOP

lupus_consulting.jpg

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című konstrukciója keretében 214,8 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el konzorciumban a Lupus Consulting Kft.

A 268,5 millió forint összköltségű informatikai projekt során infokommunikációs végpont technológia kutatás-fejlesztése történt.

A mobileszközök piaca rohamosan növekszik, amely folyamatosan táguló teret kínál az alkalmazásfejlesztők számára is. A piaci lehetőségek és igények figyelembe vételével a Lupus Consulting Kft. infokommunikációs végpont technológia kutatás-fejlesztést valósított meg kiskereskedelmi egységek számára.

Az informatikai vállalkozás a projekt keretei között egy újszerű, a kiskereskedelmi egységek igényeire szabott, vásárlókat integráló és közösségi szolgáltatást nyújtó infokommunikációs megoldást hozott létre, melyet kliens-szerver architektúrán alapulva egy zárt hálózat köt össze mobilkommunikációs alapon.

A feladat része egy ICT végpont célhardver tervezése és a prototípus gyártása volt, amely WiFi hotspotként látszik és ezen a csatornán keresztül kommunikál a felhasználói felületként szolgáló mobil alkalmazásokkal, amelyeken keresztül különböző szolgáltatásokat, köztük akár fizetési szolgáltatást valósít meg. A megoldás tartalmaz egy törzsvevői, mobil kliens-alkalmazást, pénztárgép és gazdálkodási rendszer integrációt, valamint közösségi (MyCostumer) szolgáltatásokat támogató komponenst is.

A GOP-1.1.1-11 „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán 214 800 000 forintos támogatást elnyert, 268 500 000 forint összköltségvetésű fejlesztés 2013. január 1-én indult és 2015. június 23-án zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: kiskereskedelem infokommunikáció informatikai fejlesztés GOP IT-fejlesztés Lupus Consulting Kft WiFi hotspot

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr697652642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása