HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új gyártócsarnokot épített a GÉMTECH Kft. a szabolcsi Napkoron

2014.10.15. 15:09 eurOP

GÉMTECH.jpgA GÉMTECH Kft. a közel 328 millió forint összköltségvetésű, több mint 163 millió forint vissza nem térítendő támogatást elnyert beruházás keretében új gyártócsarnokot épített.

Az építkezés célja az volt, hogy létrejöhessen egy ipari felhasználású professzionális, nagy termelékenységű és nagy pontosságú szerkezet kiváló vágási felület mellett. A gép stabilizált működéséhez egy nagy stabilitást biztosító, komolyabb vázszerkezetű gyártócsarnokra volt szükség.

Ehhez a GOP-1.3.1-11/A-2012-0143 számú „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása" című pályázati konstrukcióban támogatott pályázat nyújtott támogatást.

A közel egy éves építkezés után a fél évig tartó fejlesztés idején a GÉMTECH Kft. összesen 5 új munkahelyet létesített Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik leghátrányosabb helyzetű térségében.

A projekt végül 2014.07.30-án zárult, a csarnok hivatalos átadásával.

Szólj hozzá!

Címkék: gyártócsarnok plazmavágó Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Napkor Gémtech Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr626795335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása