HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál

2014.09.15. 18:35 eurOP

ARAK Székesfehérvár.jpg„Egészségre nevelő életmód programok az Alba Regia Atlétikai Klubnál” címmel 9,74 millió forint uniós támogatást nyert el az Alba Regia Atlétikai Klub.

A civil szervezet a 2013. szeptember 1-én indult és 2014. augusztus 31-én zárult 100%-os európai uniós támogatottsággal megvalósult projekt során egészségre nevelő és szemléletváltó életmódprogramokat tartott.

A székesfehérvári Alba Regia Atlétikai Klub (ARAK) fontos szerepet játszik a fehérvári sportban. A versenysporton túl olyan a lakosságot célzó eseményeket szervez, amelyek hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához, fenntartásához. Az utcai futóversenyek és a hozzájuk kapcsolódó programok (felkészítés, tanácsadás) és a szabadidősport szakosztály munkájával népszerűsíti az egészség megőrzése érdekében végzett mindennapos testmozgást.

A pályázati projekt keretében ezt a feladatot egészítette ki az ARAK a célcsoport számára végzett egészségügyi szűrővizsgálatokkal, életmód előadásokkal és konkrét, személyre szabott tanácsadással, edzéstervezéssel.

A sportegyesület 2013. szeptember 1-től egy éven keresztül heti két alkalommal sportfoglalkozással, a projekt során két alkalommal egészségügyi állapotfelméréssel, életmód táborral egészségnappal, bajnoksággal, 5 alkalommal előadással és egy vetélkedővel járult hozzá a projektben részt vevők egészséges életmódra neveléséhez.

A résztvevők számára az ARAK szabadidősport szakosztályának keretein belül további két évig lehetőség lesz a sportfoglalkozások és előadások látogatására.

Szólj hozzá!

Címkék: előadás egészség életmód testmozgás szűrővizsgálat Székesfehérvár életmódprogram Alba Regia Atlétikai Klub ARAK

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr436700911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása