HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Informatikai fejlesztés az Espresso Kft-nél

2013.10.09. 23:39 eurOP

espresso_kft_logo.gifAz Új Széchenyi Terv pályázatán a cég 3 millió forintot meghaladó támogatást nyert el versenyképességének növelése érdekében megvalósított 10,7 millió forint összköltségű projektjéhez.

Az Espresso Kft. kávé és hozzá kapcsolódó prémiumtermékek értékesítésével foglalkozik, immár 14 éve. A vállalkozás legfontosabb célja, hogy az általuk importált kiváló minőségű termékek minél több fogyasztóhoz eljussanak, minél többen élvezhessék azokat. Ennek érdekében elsősorban a vendéglátóipar részére értékesítenek, folyamatos oktatási és ismeretterjesztési tevékenységet végeznek és igyekeznek a kiskereskedelemben is elérhetővé tenni termékeiket.

A cég irodai számítógépes rendszere mára elavult, a korszerűsítés elengedhetetlenné vált. A régi szerver már nem tudta volna kezelni az SAP új verzióját. Az Új Széchenyi Terv pályázatának segítségével a vállalkozás minden részlegének munkáját szerette volna korszerűbbé tenni.

A megvalósult projekt eredményeként az Espresso Kft. területi képviselői mostantól új technikai eszközeikkel olyan információkhoz juthatnak online módon a központi adatbázisból, amellyel magasabb szinten szolgálhatják ki az ügyfeleket. A fejlesztéssel a készletnyilvántartásból is több hasznos információ nyerhető. A munkatársak közötti kommunikáció korszerűsítésével pedig a szervezeti egységek együttműködése is zökkenő mentesebbé vált, a munkatársak így jobban tudják segíteni egymás munkáját és ezen keresztül a cég hatékony működését is.

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázati kiírásán 3 229 353 Ft támogatást nyert, 10 764 510 Ft összköltségű technológiai fejlesztés 2012. május 11-én kezdődött és 2012. szeptember 6-án fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: kávé IT-fejlesztés KMOP Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése Espresso Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr135561301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása